Bouwbedrijf Ceyssens,
expertises om op te bouwen.

Naast onze ruime ervaring en kennis is ook onze veelzijdigheid een sterke troef. Van de meest uitdagende bouwprojecten over sleutel-op-de-deur tot investeren in vastgoed: bij Ceyssens staan we graag tot je dienst met een brede waaier kwaliteitsvolle services.

Lees meer over onze aanpak

Met stevige roots
en de blik op morgen.


Peter Ceyssens studeerde Latijn-Wiskunde, maar vond door vakantiewerk zijn echte passie in ‘de bouw’. Zijn besluit stond vast: ‘Dit wil ik professioneel doen!’ Dus volgde hij in avondschool opleidingen in bouwtechnieken en bedrijfsbeheer, en ging ondertussen aan de slag als zelfstandig metser.

Gedreven startte Peter in 2008 – in volle crisis – als 20-jarige zijn eigen (en nog steeds kerngezond) bouwbedrijf. Metselwerk, vloeren, tegelwerken, technische installaties … Als metser was hij al snel van vele andere markten thuis. De eenmanszaak onder de naam Ceyssens Plus groeide gestaag, en naast de realisatie van ruwbouwwoningen breidden de activiteiten uit met het plaatsen van daken.

Ceyssens bouw & ontwikkeling:
een veelzijdig bouwbedrijf met een rijke historie.


In 2011 werd de vennootschap Ceyssens Bouw & Dak bvba opgericht. Van in het begin was het doel om ooit appartementen en woningen te bouwen voor de verkoop. En dat gebeurde al in 2013, met de aankoop van het eerste stuk grond voor twee woningen. Alles werd zelf gerealiseerd of in samenwerking met betrouwbare, ervaren vakmannen. Met veel van deze partners is er nog steeds een hechte samenwerking. De voorbije jaren werd onze horizon nog verbreed met het zelf ontwikkelen van vastgoed en hanteren we de naam Ceyssens Bouw & Ontwikkeling.

Ondertussen leverden we al tientallen woningen en appartementen sleutel-op-de -deur af. Maar ons ervaren team is ook erg multifunctioneel! Van nieuwe fundamenten voor een 200 jaar oude windmolen over gespecialiseerde betonbouw voor het Antwerpse cultuurhuis De Roma en betontrappen voor het station Brussel-Congres tot trappen in allerhande scholen en tal van verbouwingen in openbare gebouwen en kerken: we did it!

Een veelzijdig bouwbedrijf met een rijke historie.
Huis van vertrouwens, visie en vakmanschap.

Huis van vertrouwens, visie en vakmanschap.

Elk bouwproject is een complex radarwerk, waarbij alle elementen perfect op elkaar moeten aansluiten. Die klus weten we bij Ceyssens Bouw & Ontwikkeling telkens succesvol te klaren dankzij onze expertise en visie. Of het nu bouw- of verbouwingswerken zijn, betrekking heeft op een sleutel-op-de-deur-project of handelt om een vastgoedinvestering: je mag altijd rekenen op topkwaliteit en een perfecte service. Zo garanderen we dat het eindresultaat helemaal naar jouw wens is.

Hoe we het verschil maken? Met onze flexibiliteit, gedrevenheid en snelle manier van handelen. Een bouwproces is telkens een complexe samenwerking en vastgoed- ontwikkeling is een werk van lange adem. Bij beide is vertrouwen een essentieel element. Het geeft dan een gerust gevoel te weten dat Ceyssens Bouw & Ontwikkeling op elk terrein een betrouwbare partner is.

Ontdek hoe we het verschil maken

Bouwen voor een beter morgen: ceyssens bouw & ontwikkeling, uw betrouwbare partner.

We kijken niet alleen verder dan vandaag maar zijn ook zeer ervaren in het uitvoeren van grote werken in betonbouw of met uitdagende technieken in tijdspannes van 24 uur of zelfs minder. Ons motto is dan ook: de klant ontzorgen en de wereld elke dag een beetje mooier maken.

Kortom, met onze combinatie van vakkennis, drive, innovatieve visie en persoonlijke service realiseren we jouw bouwproject gegarandeerd succesvol.

Bouwen of investeren zoals jij het wil? We staan graag tot je dienst.

Slim investeren met Ceyssens
Ceyssens bouw & ontwikkeling, uw betrouwbare partner.

Waarom kies je voor
Ceyssens bouw & ontwikkeling?

Je krijgt altijd kwaliteit.

Je vindt er alle nodige ervaring en vakkennis onder één dak.

Je kan rekenen op maximale flexibiliteit en een persoonlijke service.

Je profiteert van onze innovatieve en duurzame visie.

Je vervoegt een lange lijst van succesvolle bouwprojecten en tevreden klanten.